Magerit

 

Compania spaniolă „Magerit”, fondată în Madrid în anul 1994, a adus în lumea bijuteriilor o mulţime de idei proaspete. Anume profesioniştilor cu o experienţă enormă în domeniul creării bijuteriilor rafinate le-a reuşit să facă imposibilul – să creeze o bijuterie despre care să vorbească întreaga lume.

Tema principală a bijuteriilor de marca „Magerit” a fost mereu natura, diversitatea sa şi unicitatea fiecăreia dintre manifestările sale. Pumele furişate şi dragonii care scuipă foc, caii în galop şi focul mocnind, adâncimile marine şi florile parfumate… Aceste bijuterii emană o forţă extraordinară de energie.

Motivele animalice sunt mereu întruchipate doar în aur de 18 carate, iar diamantele şi alte pietre utilizate în producere trec o selecţie amănunţită pentru depistarea celora de calitate Premium.

Tradiţiile vechi de secole ale picturii şi sculpturii romane şi italiene în combinaţie cu originalitatea şi nivelul superior de realizare, i-au permis companiei „Magerit” să ocupe un loc destoinic printre brandurile ce reprezintă bijuteriile de înaltă artă. Trebuie de remarcat faptul că, compania este specializată pe bijuterii potrivite nu doar seara, ci şi pe parcursul întregii zile.