Pasquale Bruni

 

Totul a început în anul 1976, când tânărul bijutier Pasquale Bruni a hotărât să fondeze propriul atelier în oraşul său natal, Valenza. În termen de 20 de ani, atelierul de bijuterii compus din 5 maeştri, s-a transformat într-o companie de proporţii cu o reputaţie bună şi cunoscută peste hotarele Italiei.

Parcurgând o cale lungă de la un simplu bijutier, la un pictor genial, creator al unor bijuterii-capodopere cu adevărat unice, Pasquale Bruni a devenit legiuitor în lumea modei în materie de bijuterii. Anume datorită lui a apărut o tendinţă absolut nouă, care a primit denumirea „Fashion jewellery”. De asemenea, el a fost primul care a utilizat în bijuteriile sale diamantele coniac şi, de atunci, creaţiile sale dictează tendinţele pe domeniu în întreaga lume.

Poate că Pasquale Bruni a descoperit enigma femeilor. Jucând cu pasiunea sexului slab faţă de bijuterii, Bruni a creat veritabile capodopere în faţa cărora nu putea rezista nici o femeie. Bijuteriile Pasquale Bruni sunt tot mai des alese de persoane cu renume şi vedete de la Hollywood. Printre admiratoarele stabile ale brandului se regăsesc Gwyneth Paltrow și Ornella Muti.

Talentata Eugenia Bruni, fiica fondatorului, a devenit din 2001 directorul creativ al companiei. Rezultatului uniunii de creaţie a două generaţii din familia Bruni au devenit noile colecţii, combinaţiile uimitoare de forme, materiale şi stiluri.